wordpress afbeeldingen optimaliseren
Afbeeldingen kleiner maken met compressie Smush WordPress plugin.
Lees hierover uitgebreid op Afbeeldingen SEO optimaliseren voor gevorderden. Info Smush WordPress plugin. Alternatief compressie Smush WordPress plugin. Een goed alternatief voor de Smush WordPress plugin voor compressie van afbeeldingen is de shortpixel image optimiser WordPress Plugin. shortpixel image optimiser WordPress plugin.
Website optimalisatie voor WordPress incl. voorbeelden finalwebsites.
Lazy Loading via WordPress Sinds versie 5.5 heeft WordPress zelfs een lazy loading functie voor afbeeldingen. In principe wordt een plugin voor Lazy loading dan overbodig. De volgende tijd gaan wij deze functie zeker testen voor nieuwe websites die wij gaan maken en voor de andere sites gaan wij nog even door met de 2 andere opties. Installeer en configureer een SEO plugin. WordPress maakt mooie URLs en beschikt over een automatische functie voor de canonical URL. Wil je meer zoekmachine optimalisatie functionaliteit, dan zal je toch een extra plugin moeten installeren.
Afbeeldingen optimaliseren voor het web.
Afbeeldingen optimaliseren voor het web. Afbeeldingen optimaliseren voor het web. Illustratie door Webdesign. Om een website er goed uit te laten zien heb je afbeeldingen nodig. Dit kan niet alleen een punt duidelijker maken, maar ook visueel er leuker uitzien en voor langere tijd op een pagina resulteren mits goed gebruikt. In deze blog post laten we zien hoe je het beste afbeeldingen kan gebruiken voor het web. Er zijn een hoop voordelen van het gebruiken van afbeeldingen op je website. En je zal er ongetwijfeld ook al gebruik van maken op jouw website. Of dit nu een eigen gebouwde website is met een Bootstrap template, een WordPress website of een Umbraco site is.
Google optimalisatie Leeuwarden, deze week als project Coco Nuts Hosting en webdesign Leeuwarden Friesland.
Een paar tips.: Afbeeldingen optimaliseren in WordPress. Naast de plugin EWWW, die de afbeeldingen schoon maakt, kan je Jetpack installeren. Jetpack kan je plugins automatisch updaten, je hele site wordt dan dus automatisch geupdated. Daarnaast kan Jetpack van WordPress jouw site monitoren.
Afbeeldingen optimaliseren voor Google met deze 10 gratis tools ISI Media Online communicatie voor dienstverleners.
In dit artikel vertel ik hoe je de laadtijd van je website kunt verbeteren door het optimaliseren van afbeeldingen voor Google. Zonder dat je afbeeldingen aan kwaliteit verliezen. Ik benoem eerst de belangrijkste begrippen, zoals bestandsformaten, comprimeren en resolutie. Daarna volgen meer dan 10 praktische tips om kleine fotos op je website te gebruiken.
Optimaliseer je afbeeldingen voor betere performance handleiding.
Je zult moeten experimenteren met elke afbeelding of bestandsindeling om te zien wat het beste werkt. Verander van WordPress host om je afbeeldingen te optimaliseren en om te profiteren van een toename in laadtijd van paginas van meer dan 45%.
Wordpress Archives Blauwwwdruk.
Upload afbeeldingen dus in de dimensies waarop deze op de website getoond worden. Afbeeldingen kun je eenvoudig resizen door gebruik te maken van foto-editor programmas als Photoshop, Gimp of Pixelmator. Lees ook ons artikel over Webpagina optimalisatie: Serve scaled images oplossen. Zelf bezig met optimalisatie? Gebruik dan deze tools.: Kom je er met bovenstaande handleiding niet uit? Wij staan je graag bij met raad en daad. Neem contact op. Webpagina optimalisatie: Minify CSS, HTML of JavaScript oplossen. Webpagina aan het optimaliseren? Wat betekent de melding Minify CSS, HTML of JavaScript en hoe los je dit op? Email ontvangen en verzenden met Mac Mail. Email ontvangen en verzenden met Mac Mail Deze handleiding helpt bij het instellen van Mac Mail in combinatie met een. Email ontvangen en verzenden met Blauwwwdruk Webmail. Wanneer je gebruikt maakt van de e-mailservers van Blauwwwdruk, dan kun je met behulp van de volgende handleiding eenvoudig toegang. Webpagina optimalisatie: Leverage browser caching oplossen. Wanneer je bezig bent met het optimaliseren van je webpagina, dan kom je vaak deze melding tegen. Wat betekent dit. Posted in Website optimalisatie, Handleidingen Tagged Google, GTmetrix, Laadtijd, Optimalisatie, Pagespeed, SEO, Website, Wordpress Webpagina optimalisatie: Minify CSS, HTML of JavaScript oplossen.
Afbeeldingen optimaliseren 1-2-appletree.
Handige en gratis online programmas zijn: Tiny PNG tinypng.com Online tool, voor PNG en JPG. JPGmini www.jpegmini.com Online tool, alleen voor JPG. oktober 10, 2017 720. Afbeeldingen op je site. Plaats je afbeeldingen op je site, let dan op de volgende richtlijnen: Afbeelding over de hele breedte van het tekstgebied: Afbeelding rechts uitgelijnd: Om te voorkomen dat de tekst helemaal tot aan de afbeelding doorloopt, kun je het beste een padding van. augustus 16, 2017 838. Admintools WAF Web Application Firewall.
Afbeeldingen optimaliseren voor Google: de hoogste SEO-score Rolent.
Wij maken in dit voorbeeld gebruik van GIMP, een gratis tool waarmee je afbeeldingen kunt bewerken en kleiner kunt maken. Als alternatief gebruiken we Resize Image After Upload, een plugin voor WordPress. In dat CMS heb je ook de mogelijkheid om de afbeeldingen te optimaliseren voor SEO, zodat je daarmee hoger in Google komt.
WordPress traag? Een WordPress website sneller maken doe je zo! WordPress traag? Een WordPress website sneller maken doe je zo!
Je kunt afbeeldingen ook verkleinen en schalen in de WordPress mediabibliotheek, voordat je een afbeelding plaatst in een artikel of pagina. Ben je handig met Photoshop en/of Sketch dan zou je afbeeldingen natuurlijk kunnen verkleinen en schalen op je eigen computer voordat je ze uploadt naar je website. Plugins om afbeeldingen te optimaliseren.
Optimalisatie van afbeeldingen in WordPress in 5 stappen.
SEO optimalisatie van afbeeldingen in WordPress Als we het vroeger hadden over het optimaliseren van afbeeldingen voor een website, dan ging het vooral over comprimeren van afbeeldingen. Veel fotos maken dat je website trager laadt. Dat vonden de bezoekers niet leuk en ze klikten verder.

Contacteer ons

Resultaten voor wordpress afbeeldingen optimaliseren