cursus massage
Energetische Massage Niveau 1 Healing Space.
Schrijf je hier in voor de cursus Energetische Massage Niveau 1. 05 feb 2021 Energetische massage niveau 1 Vol. 19 mrt 2021 Energetische massage niveau 1. 09 apr 2021 Energetische massage niveau 1. 11 juni 2021 Energetische massage niveau 1.
Massage opleidingen WellnessInstituut Thermen Holiday.
Bekijk de opleidingen. Een opleiding of cursus voor iedereen. Ben je toe aan iets nieuws maar bang om de uitdaging aan te gaan? In de groepen heerst altijd een positieve sfeer en zitten de meesten in hetzelfde schuitje als jij.
cursus massage bij dementie, massage bij stervensbegeleiding, massage bij palliatieve zorg.
en 18 maart 2021 Zorgprofessionals. In de 3-daagse training Touch for Care bij dementie voor zorgprofessionals leer je hoe je via aanraking en massage meer. Touch for Care in de laatste levensfase, hoofd/schouder/nek/gezicht massage. 23 juni 2021 Zorgprofessionals Masseurs/massagetherapeuten Mantelzorgers/vrijwilligers.
Online cursus babymassage Leonie Winkel Geboortecoach Groningen.
Online cursus babymassage. Online cursus babymassage Lianne Smid 2020-06-12T1324350000.: Online cursus babymassage. Normaal gesproken ben ik van het echte contact. Maar voor babymassage valt er veel voor te zeggen dit online te doen. Voor sommige babys zijn de prikkels van een onbekende omgeving en andere cursisten al te veel, waardoor ze de massage minder lang kunnen volhouden.
Healing Massage cursus Inner Stillness.
Deze eendaagse cursus maakt je bewust van jouw helende kwaliteiten. Door middel van meditatie gaan we contact maken met de helende energiestroom van liefde en ga je ervaren wat deze energie brengt bij het geven van handoplegging en massage. Tijdens de cursus.
Massage opleidingen en cursussen voor masseurs Esoterra.
Cursus Mindfulness Massage 3 dagen. Cursus Psoas release 4 dagen. Cursus Myofascial Release 3 x 3 dagen. Cursus Vreeling Deep Tissue massage diverse modules. Cursus Chakramassage 7 dagen. Cursisten aan het woord. Ik heb mijn opleiding tot masseur gevolgd bij Esoterra.
Cursus Massage, leer professioneel masseren. LOI.
In deze cursus krijg je een goede indruk van wat Thaise yoga massage allemaal te bieden heeft. Hot Stone massage. Hot Stone massage wordt gegeven met mooie, door de natuur afgeronde lavastenen. Ze hebben een temperatuur tussen de 45 en 50 graden. Door de warmte van de stenen werkt een Hot Stone massage vaak dieper door dan een gewone massage. Als warmte weldadig voor je voelt is het een heerlijke verwenmassage. Een Hot Stone massage wordt niet alléén met de stenen gegeven maar de stenen zijn een aanvulling op de handen van de masseur.
Thaise yogamassage opleiding Thai Dee.
Ik kijk enorm uit naar het tweede jaar! Sociaal werker masseur. Tirza heeft een bijzonder intelligente en tegelijk zachte benadering van leerlingen, leidt, begeleidt, geeft zelfvertrouwen, is aanwezig zonder de groeiruimte van de leerlingen in de weg te staan. Ze stimuleert, geeft opbouwende kritiek en de lesopbouw is grandioos. Ze spreekt veel met haar ogen, kijkt, observeert, overziet, en heeft zelfs tijd voor een persoonlijk, zeer treffend afscheidswoord na afloop van de lessen-serie. Wil je de Thaise massage leren, dan ben je bij Tirza in erg goede handen!
Massage opleidingen en massagetherapie I Esoterra.
Leren vanuit zelfvertrouwen. SNRO geaccrediteerd op hbo-niveau. Je kunt op verschillende manieren kennismaken met Esoterra. We ontmoeten je graag! Met de Virtuele open dag kun je thuis op elk moment een goede indruk krijgen van ons instituut. Of download de studiegids.: 11 en 12 juli. Cursus Stoelmassage Practitioner. 23 en 24 juli. Cursus Stoelmassage Professional. 24 september en 4 oktober. Start opleiding Masseur. Lees wat studenten zeggen over de massage opleidingen en cursussen.
Leren masseren Massage cursus Leer masseren binnen 1 uur!
Door 1 op 1 privéles leert u zo snel mogelijk masseren in uw eigen tempo en niveau. U kunt al leren masseren binnen zeer korte tijd en het is geschikt voor beginners tot gevorderde masseurs! Wilt u zelf leren masseren of wilt u iemand een massage cursus cadeau geven?
Massage cursus Jivan's' Massage Rotterdam.
De volledige cursus duurt 12 weken, verdeeld in de blokken A, B en C, die elk 4 weken per blok duren. Per blok krijg je verschillende kennis aangeleerd die je steeds een stukje verder brengen bij het einddoel: Een geweldige massage geven!

Contacteer ons

Zoeken naar cursus massage