cursus massage
Massage Opleidingen Lian Bart l Noord Holland Purmerend.
Spring naar de primaire inhoud. Massage Opleidingen Lian Bart l Noord Holland Purmerend. Van Ontspannings en Sportmassage tot Wellness en Sport Therapeut! Fullbody Wellness Massage. Gezicht en hoofdmassage. Honing Bindweefsel Massage. Reanimatie herhaling AED. Sportmassage Herhaling Licentieverlenging. Open Dag / Open Avond. Masseurs en Sportverzorgers gezocht. Update situatie rondom Corona. MASSAGEPLEZIER BEGINT HIER! Landelijk erkende Massage Opleidingen in Noord-Holland, van Klassieke Ontspanningsmassage tot Wellness-therapeut en van Sportmassage tot Sporttherapeut, met persoonlijke aandacht voor de cursist! de Corona Maatregelen: We zijn ontzettend blij: De avondlessen mogen we vanaf 3 maart 2021 met toestemming Uitzondering Avondklok weer hervatten, met onze al bestaande protocollen! En vanaf 28 april is de Avondklok helemaal opgeheven. De cursus GEZICHT EN HOOFDMASSAGE is woensdagavond 26 mei 2021 van 19.30-22.30 uur en we hebben nog 2 plekken vrij!
Massageopleiding Apeldoorn Cursussen bondsopleidingen.
Skip to content. Medical taping basis. Medical taping vervolg. AED en reanimatie. Veel gestelde vragen. 06 460 746 82. Wij verzorgen verschillende opleidingen, cursussen en workshops op gebied van massage, sportverzorging en taping. Wij werken voor de gehele regio Zwolle, Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Enschede en Arnhem. Direct inschrijven Alle opleidingen Corona-richtlijnen. Onze opleidingen en cursussen worden gegeven door erkende en goed opgeleide docenten. Onze docenten hebben naast hun opleiding ook een rijke ervaring in het vakgebied, waardoor zij heel goed de theorie en praktijk kunnen samenbrengen in mooie lessen. Massageopleiding met bondserkende diplomas. Enkele docenten werken daarnaast ook voor de bond als opleider of examinator. Wij zien er altijd nauw op toe dat de kwaliteit van onze lessen hoog is en de lessen goed verzorgd zijn. Heb je een vraag? Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier. 06 460 746 82 Appen Contactformulier. Dit is het aanbod van korte massagecursussen waarin je in korte tijd leert masseren of een specialisatie van massage leert. Elke cursus geeft je een certificaat.
Cursus Massage van NTI: zo leer je goed masseren!
Studeren via jouw online leeromgeving. Leren uit echte lesboeken. Krijg feedback van je docent. Vrije tijd als jij daar zin in hebt! Je kunt meteen beginnen met de cursus Massage. Iedereen kan meedoen! Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.
Thaise yogamassage opleiding Thai Dee.
Mits met de juiste kennis, ervaring en afstemming gegeven. Wil je de fijne kneepjes van het vak leren en de Thaise massage óók preventief en therapeutisch geven, dan ben je bij Thai Dee aan het juiste adres. Goeds uit Thailand. Thai Dee betekent goeds uit Thailand. Traditionele Thaise massage Thai: antieke massage stijl kan daartoe met recht worden gerekend. Deze unieke massage, die onderdeel vormt van de traditionele Thaise gezondheidszorg, staat niet voor niets als enige massagevorm op de Unesco lijst van immaterieel erfgoed. Thaise massage is een van de oudste geneeswijzen ter wereld en bestaat uit een zorgvuldig op elkaar afgestemde en zeer doeltreffende combinatie van massage met yoga, mindfulness, behandeling van de energiebanen Sen" Sip" en acupressuur. Gegeven vanuit Metta loving kindness en Mededogen. Yoga, behandeling van de Sen sip en acupressuur zetten fysiek en energetisch in beweging wat vast zit.
Academie Qing-Bai Basisopleiding Shiatsu Massage.
De opleiding Shiatsu Massage van studiejaar 2020-2021 kan helaas niet van start gaan wegens de huidige corona-situatie. Het opleidingsprogramma loopt in de diverse lesplaatsen geheel parallel. Indien een les gemist moet worden, kan deze op een andere locatie worden ingehaald.
Massageworkshop Schrijf je nu in! SOW Opleidingen.
Deze workshop is een opstap naar je verdere ontwikkeling als masseur zijnde. SOW Opleidingen heeft hierin een flink aantal mogelijkheden, waaronder de cursus klassieke massage van 8 avonden met een vervolgcursus van 4 avonden, en voetreflex massage. De workshop is inclusief koffie, thee, reader van de workshop en een certificaat van deelname.
Vergelijk 88 Massage cursussen en opleidingen.
Massage Opleiding in 1 jr professioneel masseur. place s-Hertogenbosch, Alkmaar en 15 andere regio's.' MASSAGE OPLEIDING 1 JAAR IN DEELTIJD Met de massage opleiding van Anand leer je in 1 jaar alles wat nodig is om goede professionele massa. BTW: Vrij van BTW.
LEREN MASSEREN.
Afspraak maken Corona protocol. Naast jezelf laten masseren, kan ik je ook leren hoe jij een ander een lekker relaxte massage kunt geven. je het leuk vindt om te masseren, maar je doet" maar wat" en je wil leren hoe het echt moet en hoe je het zonder ongemak langer volhoudt.
Home De Massagerij.
We leren je 50 fantastische massage technieken over het hele lichaam. In de vervolg cursus gaan we wat dieper in op diverse technieken en mogelijkheden. Met weer 50 nieuwe massage technieken zorgen we er voor dat je aanbod behoorlijk wordt uitgebreid.
Leren masseren Massage cursus Leer masseren binnen 1 uur!
Door 1 op 1 privéles leert u zo snel mogelijk masseren in uw eigen tempo en niveau. U kunt al leren masseren binnen zeer korte tijd en het is geschikt voor beginners tot gevorderde masseurs! Wilt u zelf leren masseren of wilt u iemand een massage cursus cadeau geven?
Cursus Voetmassage Foottouch.
Tijdens de cursus oefen je met elkaar. Zo leer je geven en ontvangen. Tijdens de eerste twee dagen gaat het vooral om een ontspannende basismassage. Een massage van de voeten is een massage voor het hele lichaam. Zon massage zet het hele lichaam aan het werk.

Contacteer ons

Meer resultaten voor cursus massage