massage cursus
Massagecursus Cursus Wageningen.
Spring naar inhoud. Cursussen, workshops en bedrijfsuitjes in de regio Wageningen. massage ondergaan Massagecursus met technieken uit Rebalancing. Elk jaar start er een basis cursus massage in Ede, waarin de deelnemers in tien avonden kennis maken met massage en technieken uit Rebalancing.
Energetische Massage Niveau 1 Healing Space.
Het ervaren van het effect van aanraking. Leren hoe je als masseur in je eigen kracht blijft staan. Het belang van een juiste houding. Het uitwisselen van ervaringen. Werkwijze en locatie. Er wordt onderwezen aan kleine groepen zodat iedereen persoonlijke begeleiding krijgt en er voldoende ruimte is voor het uitwisselen van technieken en het delen van ervaringen. De kosten van de cursus bedragen 445, per persoon, exclusief de cursusmap Energetische Massage Niveau 1.
VakantieAnders Massage cursus vakantie, vakantie massage cursus, massage vakantie cursus.
Prijs 225 per koppel inclusief hand-out en een gezonde lekkere lunch. Massage in je zomervakantie. Een zomer massage cursus in de Ardennen bij VakantieAnders. Een hele week lang massage workshops in de ochtenden en in de middagen andere workshops naar keuze.
Over ons.
Massage en balans voor je oudje. Omdat het werkt! Bandages en thundershirt voor honden. Omdat het werkt! Mijn hond valt uit naar andere honden. NIEUW 3-daagse Cursus Stress-reductie met Bewust Aanraken. Wil jij professioneel leren masseren? Ons docententeam staat al 10 jaar op verschillende locaties in Nederland én Belgie voor je klaar, om je de fijne kneepjes van het vak te leren!
Workshop Traditionele Thaise massage Top Sportmassage.
Workshop traditionele Thaise massage. 6 daagse basis cursus. Massage is één van de oervormen van therapie die we nu kennen. Steeds meer mensen die in contact komen met Thaise massage zijn onder de indruk van de effecten op lichaam en geest.
Massage Cursussen Massage in Beweging.
Contact en informatie. Leren masseren met hart en ziel. Massage in Beweging. Programma en beschrijving massage-opleiding. Ontspanningsmassage, driedaagse cursus. Lomi Lomi, een Hawaiiaanse Massage. Deep Tissue Massage, klachtgericht werken als masseur. 4-daagse cursus Stoelmassage. 7-daagse cursus Klassieke Massage. Leer in 1 dag masseren!
Cursus Ontspanningsmassage weekend Kopos.
De cursus ontspanningsmassage is een massage cursus waarbij je het masseren gaat leren met technieken vanuit de Klassieke Massage, zodat je straks een professionele ontspannende massage kunt geven. Van alle massage cursussen die Kopos geeft is deze weekend cursus ontspanningsmassage een echte starters-cursus met handgrepen en technieken die voor iederee n te leren zijn, met veel effleurages strijkingen.
Thaise yogamassage opleiding Thai Dee.
Dat heb ik aan deze opleiding te danken. Dat is blijkbaar wat ik mocht en misschien wel moest leren dit jaar. Dank je wel daarvoor! Ik had dit jaar nooit willen missen. En hier zomaar een klein stukje feedback voor Tirza: Ik geniet ontzettend van je lessen. Ze komen heel gebalanceerd op me over, niet te snel, niet te langzaam en telkens zet je een ontspannen sfeer neer waarin wij aan de slag mogen. De oefeningen die je met ons doet naast de massage-houdingen maken het voor mij echt een mooie complete ervaring. Dank je wel voor deze mooie opleiding. Deze heeft me in mijn persoonlijke ontwikkeling én als masseur veel gebracht! IT specialist Thaise massagetherapeut. Thai Dee is een opleiding die je als mens, masseur en in mijn geval ook als yoga docent naar een hoger niveau tilt. Tirza deelt doorleefde kennis en de leraren die de opleiding heeft zijn expert op hun gebied, niet alleen in Nederland. Het is tegelijkertijd ook een opleiding waar je je thuis en veilig voelt.
Cursus verdieping in de intieme delen voor stellen Pure Nature Passion.
Tantrische massage voor mannen. Tantrische massage voor vrouwen. Tantrische massage voor stellen. Cursus tantrisch masseren voor stellen. Cursus verdieping in de intieme delen voor stellen. Tweedaagse workshop verdieping in het orgasme voor stellen. Workshop borstgezondheid voor vrouwen met of zonder partner.
Massage cursus Massage gezonde Ontspanning.
Een massageopleiding kunt u volgen op verschillende niveaus. U kunt een korte cursus volgen, maar ook een HBO opleiding. De mogelijkheden voor een massageopleiding zijn volop aanwezig in het hele land. Een basis massagecursus kan al in 2 dagen voltooid worden. Tijdens bijvoorbeeld een weekend kunt u een massagecursus volgen waarbij u leert om een volledige massagebehandeling te geven aan familie of vrienden, zonder daarbij veel kracht te hoeven zetten. Leren masseren is een ervaring waar u energie in moet steken door theorie en praktijk af te wisselen.
Cursus honing / Hotchocolate massage Opleiding honing / Hotchocolate massage, Massageopleiding honing / Hotchocolate massage, Massagecursus honing / Hotchocolate massage.
Cursus Stoelmassage Preventief. Cursus Specialisatie Stoelmassage Curatief. Cursus honing / Hotchocolate massage. Hot Chocolat Massage.: De Hot Chocolate massage is een behandeling waarbij gemasseerd wordt met warme vloeibare cacao. De speciale massagebewegingen en de doordringende geur maken van deze massage een speciale wellness-beleving.

Contacteer ons

Zoeken naar massage cursus